Αναζήτηση
Τηλ. : 2315.000.000
Greek
Προϊόντα
  Menu Close

  Ανακληθέντα Προϊόντα

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ MA2399W-5A

  Ημερομηνία: Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

  Θέμα: Ανάκληση του προϊόντος USB TRAVEL CHARGER 3 USB + QUICK CHARGE - 5A WHITE UNIVERSAL

  Η Γενική γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία NetOne, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης του προϊόντος USB TRAVEL CHARGER 3 USB + QUICK CHARGE - 5A WHITE UNIVERSAL, με κωδικόMA2399W-5A.

  Η ανάκληση αφορά όλα τα τεμάχια που έχουν πωληθεί από το προϊόν USBTRAVELCHARGER 3 USB + QUICKCHARGE - 5WHITE UNIVERSAL από τον Νοέμβριο του 2018, και πραγματοποιείτε διότι η συσκευή δεν διαθέτει επαρκή προστασία ροής ρεύματος στην έξοδο USB με κίνδυνο το προϊόν να υπερθερμανθεί και κάποια μέρη του να ενεργοποιηθούν. Κατά συνέπεια μπορεί κάποιος χρήστης να πάθει ηλεκτροπληξία ή να προκληθεί πυρκαγιά με κίνδυνο εγκαυμάτων.

  Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κανένα περιστατικό ατυχήματος. Για προληπτικούς λόγους, διενεργείται ανάκληση του προϊόντος, προκειμένου να μειωθεί όσο το δυνατόν η πιθανότητα ατυχήματος για τους καταναλωτές.

  Στο πλαίσιο της ανάκλησης, η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και η NetOneκαλούν τους καταναλωτές, που έχουν αγοράσει το προϊόν USBTRAVELCHARGER 3 USB + QUICKCHARGE - 5WHITE UNIVERSAL, να σταματήσουν τη χρήση του και να το επιστρέψουν στο κατάστημα NetOne, όπου και θα αποζημιωθούν πλήρως για το κόστος της αγοράς τους.

   

   

  ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΕ 3 USB ΕΞΟΔΟΥΣ

  ΜΟΝΤΕΛΟ

  AR-QC-032

  BARCODE

  5901737923516

  ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ

  ΌΛΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΌ 27/11/2018

  ­ΚΩΔΙΚΟΣ NETONE

  MA2399W-5A