Αναζήτηση
Τηλ. : 2315.000.000
Greek
Προϊόντα
  Menu Close

  Τρόποι Αποστολής

  Τρόποι αποστολής - Χρόνοι παράδοσης

  Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μέχρι τις 15:00 μ.μ. Δευτέρα έως Παρασκευή, θα την παραλάβετε την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

  Εξαιρούνται οι νησιωτικοί προορισμοί, όπου συνήθως απαιτούνται 2 ημέρες.

  Το δέμα αποστέλλεται κυρίως με Πόρτα-Πόρτα (ΕΛΤΑ) ή γενική ταχυδρομική με δική σας χρέωση (συμπεριλαμβάνεται το κόστος μεταφοράς στο Τιμολόγιο/Απόδειξη). Σε αγορές άνω των 200€ (καθαρή αξία) η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

  Αν επιθυμείτε άλλη μέθοδο αποστολής, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε κατά την παραγγελία σας,

  Υπάρχει και η δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης στο οικοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης αλλά και στις περιοχές Θέρμη, Ραιδεστό, Βασιλικά, Περαία, Νέα Μηχανιώνα, Πανόραμα, Ωραιόκαστρο, Ασβεστοχώρι, Καλοχώρι, Διαβατά, Ιωνία, Σίνδο. Η παραγγελία επιβαρύνεται με 3€ + ΦΠΑ, ενώ σε αγορές άνω των 50€ (καθαρή αξία) η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η παραγγελία θα πρέπει να καταχωρείται έως τις 12.00π.μ. ώστε να είναι δυνατή η αυθημερόν παράδοση


  Καθυστέρηση παραγγελίας

  Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  - Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας.

  - Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

  - Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του)